dijous, 2 de desembre del 2010

Mes de Novembre

Hola a tots!!

Bé, per on començar??? aquests darrers dos mesos han estat una agonia a nivell de salut!! Mai havia estat tan malament en ma vida!! Estic tan feta pols, i tan baixa de defenses, que ho enganxo tot, una rera l'altra, m'estic tornant una enciclopèdia de la medicina tropical!! jajaja quan entro al Family Medical Practice, ja em saluden com si fos del personal.
Bé, després de donar-li moltes voltes al tema de la meva tos crònica, el metge va dir-me que era una barreja d'estrés i al·lèrgia a la contaminació de Vietnam, té collons el tema!! Doncs bé, vaig estar una setmana nebulitzant-me ventolín cada dia connectada a una màquina, i va semblar que millorava, però NO!! falsa alarma. La tos va i bé sense seguir cap mena de pauta!! Cada cop que m'agafa un atac, intento pensar què he fet? què he menjat? què he tocat? però no hi trobo cap detonant comú. després d'una setmana connectada a la màquina, em van donar un inhalador amb ventolín, i ala com els asmàtics!! Però res de res, pitjor encara, em van agafar taquicàrdies. Quan vaig explicar-li al metge, em va dir: BUENO, HAY DOS NOTICIAS, UNA BUENA Y UNA MALA!! (és Argentí). I jo li dic doncs comença per la bona, i em diu si tens taquicàrdies, vol dir que tens els bronquis oberts, per tant pots parar el tractament, i la dolenta? Doncs la dolenta és que la tos no ha parat, amb la qual cosa, tornem a començar de zero. I llavors ja em va derivar al especialista de pulmó, perquè ja no sap què més dir-me. Així, que cap a l'especialista que vaig!! I em reitera el mateix diagnòstic, em diu que és al·lèrgia a la contaminació, i que no em passarà fins que me'n vagi del país!!
Maco noi, maco!!! I què coi se suposa què he de fer jo ara?
LLavors li vaig demanar que em donés algun tractament per parar la tos, i finalment em va receptar tres medicaments, un amb codeïna, un antibiòtic per infeccions respìratòries i un tercer que no sé què és, però té un gust absolutament repugnant!! Bé, he fet el tractament durant 5 dies, he acabat avui al matí. De moment sembla que estic molt millor!! CREUEM ELS DITS!!! Però ja m'ha dit que és temporal, que d'aquí a unes setmanes em donarà un altre brot, i hauré de tornar a començar.....i se suposa que algun dia el meu cos s'inmunitzarà!! Qui havia de dir que sóc tan finolis!! collons, al final hauré de viure a la muntanya!!!

2 comentaris:

  1. Déu n'hi do, noia, com estàs... :( T'has de millorar, Núria, mira que d'aquí poc estàs per aquí, oi? Petons i molts ànims!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Rafa!! Ja estic molt millor!! I sí arribo el dia de Nadal, com els turrons, jajaja Ens veiem!! Bones festes!!

    ResponElimina